donderdag 16 mei 2013

Gehaktballetjes in honing/mosterdsaus

Gehaktballetjes in honing/mosterdsaus

Natuurlijk heb je altijd kant-en-klare zelfgemaakte gehaktballetjes in de vriezer. Een essentieel onderdeel voor warme dagen als je geen zin hebt om te koken en toch lekker wilt tafelen. Nu kun je ze in een tomatensaus plenzen om bij de spaghetti te eten maar dat doen we vandaag niet. Voor vier personen kook je 350 gram spaghetti en doet wat olie in een andere pan om de balletjes (ook zo’n 350 gram) warm en nog wat krokanter te maken. Na 5 minuutjes doe je erbij: 1 eetlepel honing, 2 eetlepels grove mosterd en 300 ml bouillon. Roeren, aan de kook brengen en 5 minuutjes sudderen. Als laatste gaan er 3 eetlepels crème fraîche in en 4 heel fijngesneden bosuitjes. Goed doorwarmen en serveren met de pasta. Een koele witte wijn erbij is een must !

http://www.culinette.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten